Κατρούγκαλος: Οι πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση για το εργασιακό
Την ανάγκη ενίσχυσης του εθνικού μετώπου για το εργασιακό, μέσα από την υποστήριξη του κοινού ανακοινωθέντος των κοινωνικών εταίρων, επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο υπουργός Εργασίας καλεί τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση επί του θέματος εν όψει της έναρξης των σχετικών διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς τον Σεπτέμβριο, ενώ εκφράζει την εκτίμηση ότι ο ΣΕΒ δεν διασπά την εθνική διαπραγματευτική θέση.
Την ανάγκη ενίσχυσης του εθνικού μετώπου για το εργασιακό, μέσα από την υποστήριξη του κοινού ανακοινωθέντος των κοινωνικών εταίρων επισημαίνει, με δήλωση του στη «Ναυτεμπορική», την Δευτέρα, ο υπουργός Εργασίας Γ.Κατρούγκαλος.
Ο υπουργός Εργασίας καλεί τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση επί του θέματος αυτού, ώστε να ενδυναμωθεί και να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η διαπραγματευτική θέση της χώρας, εν όψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει πως δεν τον αιφνιδίασε το γεγονός ότι, μετά την υπογραφή του κοινού ανακοινωθέντος, ακολούθησαν οι ανακοινώσεις του ΣΕΒπου ήταν «σε διαφορετικό ύφος», καθώς, όπως επισημαίνει, «ο ΣΕΒ, με την τελική του δήλωση, εμμένει στα από κοινού συμφωνηθέντα και δεν διασπά την εθνική διαπραγματευτική θέση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία: Δέκα νεκροί και 597 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 31.375 παραβάσεις
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έβλεπα ξανά τον εαυτό μου σ’ αυτό το επίπεδο»
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
