Πορεία προσφύγων με αίτημα τα ανοιχτά σύνορα
Με τραγούδια και χορούς, πρόσφυγες που ζούνε στην Αθήνα ζήτησαν για άλλη μια φορά να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα.
Με τραγούδια και χορούς, πρόσφυγες που ζούνε στην Αθήνα ζήτησαν για άλλη μια φορά να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα.
Άλλοτε με συνθήματα και άλλοτε με χορούς οι πρόσφυγες περπάτησαν από την πλατεία Ομόνοιας μέχρι το Σύνταγμα συνοδευόμενοι από αντιρατσιστικές, μεταναστευτικές και προσφυγικές οργανώσεις και συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και σωματεία που οργάνωσαν την διαδήλωση για ανοιχτή ανθρώπινη φιλοξενία στις πόλεις, για άσυλο και ίσα δικαιώματα σε υγεία, παιδεία, εργασία.
Στην πλατεία Συντάγματος παρέμειναν για λίγη ώρα και επέστρεψαν πίσω στην πλατεία Ομόνοιας για να επιστρέψουν στα κέντρα φιλοξενίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Καρέ – καρέ η πρόσκρουση ΙΧ σε βιτρίνα μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο [βίντεο σοκ]
- Ανδρουλάκης: Δικαίωση η απόφαση για την υπόθεση του Predator – Μεγάλη ήττα για το παρακράτος του συστήματος Μαξίμου
- Ηράκλειο: Ιδιώτες προτείνουν στο υπουργείο Μετανάστευσης να νοικιάσει αγροτεμάχια για δομή μεταναστών
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται την 1η Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)
- «Ο Prince δε θα ήθελε ποτέ το τραγούδι του να συνδεθεί με τον Τραμπ» – Η απαγόρευση του «Purple Rain» από το Melania