Πρωτοβουλίες για την ΕΕ των «27» αναλαμβάνει ο Ολάντ
Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε «σύνοδο κορυφής» για τα επακόλουθα του Brexit, στα τέλη Αυγούστου με την καγκελάριο Μέρκελ και τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι. Ο γάλλος πρόεδρος ξεκινά ταξίδια σε χώρες της ΕΕ, προκειμένου να δώσει «νέα ώθηση στην Ένωση των 27».
Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε «σύνοδο κορυφής» για τα επακόλουθα του Brexit, στα τέλη Αυγούστου με την καγκελάριο Μέρκελ και τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Λε Φολ δήλωσε επίσης, μετά το πέρας της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ότι ο γάλλος πρόεδρος θα πραγματοποιήσει τον Ιούλιο σειρά ταξιδιών στην Ευρώπη (στην Πορτογαλία, την Τσεχία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Ιρλανδία) για να «δώσει νέα ώθηση στην Ευρώπη των 27».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της
