Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νίκι Χίλτον Ροθτσάιλντ γέννησε το πρώτο της μωρό

Η Νίκι Χίλτον Ροθτσάιλντ γέννησε το πρώτο της μωρό

Η στιγμή που όλες οι jet-set gossip-lovers περιμένατε – και ξέρουμε πως είστε αρκετές– είναι γεγονός. Η Νίκι Χίλτον Ροθτσάιλντ είναι επίσημα μαμά, μετά τη γέννα στο κοριτσάκι της, στις 8 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη. Και τώρα περιμένετε να μάθετε το αυτοκρατορικό όνομα που η Νίκι και ο βρετανικός τραπεζίτης σύζυγός της, Τζέιμς Ροθτσάιλντ, επέλεξαν […]

Η στιγμή που όλες οι jet-set gossip-lovers περιμένατε – και ξέρουμε πως είστε αρκετές– είναι γεγονός. Η Νίκι Χίλτον Ροθτσάιλντ είναι επίσημα μαμά, μετά τη γέννα στο κοριτσάκι της, στις 8 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη. Και τώρα περιμένετε να μάθετε το αυτοκρατορικό όνομα που η Νίκι και ο βρετανικός τραπεζίτης σύζυγός της, Τζέιμς Ροθτσάιλντ, επέλεξαν για την κορούλα τους. Το κανάλι Entertainment Tonight αναφέρει πώς το celebrity ζεύγος αποφάσισε να της δώσει τα ονόματα Λίλι Γκρέις Βικτώρια Ροθτσάιλντ. Θυμίζει γλωσσοδέτη, έτσι δεν είναι; Πάντως, περιβάλλει βασιλική αύρα το άκουσμά του και αποτελεί φυσική συνέχεια της περσινής υπερβολικής γαμήλιας τελετής της Νίκι και του Τζέιμς, στο Παλάτι του Κένσινγκτον πριν από ένα χρόνο.

Η λαμπερή μαμά, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παρευρέθηκε όχι σε ένα, αλλά δύο φανταχτερά baby shower, πάντα σε στιλ Χίλτον. Το πρώτο πάρτι οργανώθηκε από τη μαμά της Κάθι Χίλτον στο Hotel Bel-Air στο Λος Άντζελες και ένα άλλο από την αδερφή της Πάρις, στο πολυτελές Waldorf Towers στη Νέα Υόρκη. Ακόμη κι όταν η κοιλιά της μεγάλωνε μέρα με τη μέρα, η Νίκι ποτέ δεν παρέλειψε να αγγίζει την απόλυτη κονψότητα. «Αγοράζω ρούχα που είναι μόλις δύο μεγέθη μεγαλύτερα και μου κάνουν» δήλωσε η μέλλουσα μαμά στο People το Μάιο.

Τον Ιούνιο όμως, η Νίκι αποκάλυψε ότι παραδόθηκε στο να αγοράσει τζιν εγκυμοσύνης και κολάν, που απέχουν πολύ από το συνηθισμένο haute couture ντύσιμό της. Kαι πάλι όμως δεν έχασε το στιλ της.

gamos.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024