
Στο υπουργείο Υγείας εργαζόμενοι νοσοκομείων της Αττικής
Στο υπουργείο Υγείας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικό», «ΚΑΤ», «ΨΝΑ» και «Άγιος Σάββας».
Στο υπουργείο Υγείας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικό», «ΚΑΤ», «ΨΝΑ» και «Άγιος Σάββας».
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, μονιμοποίηση των επικουρικών, των εργολαβικών και όσων εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, απαιτώντας «να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία και να σταματήσει το αίσχος των ατομικών συμβάσεων».
Επιπλέον, ζητούν πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλους τους κλάδους, έκτακτη επιχορήγηση του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»από τον κρατικό προϋπολογισμό, άμεση πληρωμή χωρίς καθυστέρηση των δεδουλευμένων και να «σταματήσουν οι απειλές και οι εκβιασμοί από την εργοδοσία».
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία
- Το εύκολο λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί και κινδυνεύουν με πρόστιμο 350 ευρώ
- Η διπλωματία Τραμπ περιλαμβάνει πολύ Truth Social – Βομβαρδισμός αναρτήσεων με την εκεχειρία να λήγει
- Aldeas – Πρεμιέρα στην Αγία Έδρα για την τελευταία εξομολόγηση του Πάπα Φραγκίσκου στον Μάρτιν Σκορσέζε
- Το σχέδιο για να επιβάλλουν τον Λανουά

