Γεννηματά: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνειδητά τους ΟΤΑ
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννήματα, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη, μέλη του προεδρείου και τους επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννήματα, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη, μέλη του προεδρείου και τους επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ.
«Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης, δυνάμωσαν την αυτοδιοίκηση μέσω του «Καλλικράτη», αλλά και ενισχύοντας τους θεσμούς διαφάνειας και αξιοκρατίας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Γεννήματα.
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ότι υποβαθμίζει συνειδητά τους ΟΤΑ.
«Φοβούνται και υπονομεύουν τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Το απέδειξαν και πρόσφατα με τις μειώσεις των κονδυλίων για τις κοινωνικές παροχές των ΟΤΑ. Η κυβέρνηση ακολουθεί σήμερα πιστά τα χνάρια της παλαιοκομματικής αντίληψης της δεξιάς, της ΝΔ, και σε αυτό τον τομέα», τόνισε η κ. Γεννήματα.
Επίσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι το κόμμα της και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θέλουν την αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, αναπτυξιακή, με ανθρώπινο πρόσωπο και πόρους για τις τοπικές υποθέσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
