
Κυκλοφοριακό χάος σε Αθήνα και Πειραιά – Ποιοι δρόμοι έχουν «μπλοκάρει»
Αυξημένη είναι η κίνηση, από νωρίς το πρωί, στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και προαστιακό. Οι εργαζόμενοι στο τραμ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00.
Αυξημένη είναι η κίνηση, από νωρίς το πρωί, στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και προαστιακό. Οι εργαζόμενοι στο τραμ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00.
Από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας
έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, αντιδρώντας στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κάθοδος της Μεσογείων, η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος του Αγίου Σώστη, η Ποσειδώνος, από το Ελληνικό έως την Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Π.Ράλλη έως τη Μεταμόρφωση.
Παράλληλα, αυξημένη είναι η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους του Πειραιά γύρω από το λιμάνι.
Οι οδηγοί θα πρέπει σήμερα να «οπλιστούν» με υπομονή, ενώ μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη της κίνησης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας http://www.astynomia.gr/traffic-athens.php
.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά


