Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

To HBO αποκαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του Τζον Σνόου;

Το HBO αποκάλυψε τελικά, ποιος είναι ο πατέρας του μέχρι πρότινος νόθου Τζον Σνόου (Κιτ Χάριγκτον), του δημοφιλή χαρακτήρα της σειράς Game of Thrones.

Μαντώ Σιώμου

Το HBO αποκάλυψε τελικά (;) ποιος είναι ο πατέρας του μέχρι πρότινος νόθου Τζον Σνόου (Κιτ Χάριγκτον), του δημοφιλή χαρακτήρα της σειράς Game of Thrones.

(Προσοχή ακολουθούν spoilers)

Στο μεγάλο φινάλε της έκτης σεζόν, με τίτλο Winds of Winter, αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα του Τζον Σνόου, είναι πράγματι η αδελφή του Νεντ Σταρκ, Λιάνα.

Με τις φήμες να οργιάζουν για το ποιος είναι ο πατέρας του, το ΗΒΟ βάζει ένα τέλος στην ίντριγκα, αναρτώντας σε επίσημο blog του, ένα infographic με όλες τι περίπλοκες σχέσεις ανάμεσα στους Σταρκ, Ταργκάρυεν, Μπαράθυον και Λάνιστερ, επιβεβαιώνοντας ποιος είναι ο πατέρας του Σνόου.

Σύμφωνα με την μέχρι πρότινος ιστορία, η μοναχοκόρη του Ρίκαρντ Σταρκ, Άρχοντα του Γουίντερφελ, η Λιάνα Σταρκ, ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ρόμπερτ Μπαράθυον. Στην συνέχεια σύμφωνα με τον Λόρδο Μπέιλις, στο Τουρνουά του Χάρενχαλ, ο πρίγκιπας Ραίγκαρ Ταργκάρυεν ξετρελάθηκε με την Λιάνα Σταρκ, και αφού κέρδισε στο τουρνουά, την έστεψε Βασίλισσα του Έρωτα και της Ομορφιάς, υποσκελίζοντας την γυναίκα του Έλια Μαρτέλ.

Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφορούν τα νέα πως απήγαγε την Λιάνα, γεγονός που προκάλεσε την επανάσταση του Ρόμπερτ Μπαράθυον . Όταν ο αδερφός της, Νεντ, πηγαίνει στον Πύργο της Χαράς στο Ντορν, ανακαλύπτει την αδερφή του Λιάνα, ετοιμοθάνατη από την γέννα. Εκεί, της δίνει την υπόσχεση να προσέξει τον γιο της, τον γνωστό σε όλους Τζον Σνόου.

Το γεγονός αυτό, ξεκαθαρίζει την θεωρία που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, πως ο Ραίγκαρ Ταργκάρυεν είναι ο πατέρας του Τζον Σνόου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024