Απανθρακώθηκε οδηγός Ι.Χ. στην Αθηνών-Σουνίου
Μπροστά σε απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι πυροσβέστες που στις 09.39 κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, λίγο μετά τη Βάρκιζα. Επρόκειτο για οδηγό που βγήκε φλεγόμενος από το αυτοκίνητό του, το οποίο, για αδιευκρίνιστους λόγους, άρπαξε φωτιά.
Μπροστά σε απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι πυροσβέστες που στις 09.39 κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, λίγο μετά τη Βάρκιζα.
Επρόκειτο για οδηγό που βγήκε φλεγόμενος από το αυτοκίνητό του, το οποίο, για αδιευκρίνιστους λόγους, άρπαξε φωτιά.
Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν γίνει γνωστά.
Μιλώντας στο in.gr, αρμόδιος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος έκανε λόγο για τρία, σε πρώτη φάση, σενάρια που εξετάζονται: είτε -το πιθανότερο- να πρόκειται για διαρροή υγραερίου, είτε για εγκληματική ενέργεια, είτε το θύμα να αυτοπυρπολήθηκε.
Την προανάκριση ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Αθώοι: Κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 5 Φεβρουαρίου
- Live η τελετή υποδοχής της πρώτης φρεγάτας Belharra «Κίμων»
- Πλειστηριασμοί: Πού χτύπησε το e-σφυρί
- Κρήτη: Δημιουργείται αρχαιολογικό Μουσείο στις Αρχάνες – Θα φιλοξενήσει σπάνια ευρήματα
- Δήμος προσφέρει επίδομα νεογέννητου τέκνου
- Κυψέλη: 50χρονος παρενόχλησε 15χρονη μέσα σε λεωφορείο – Της πρότεινε συνεύρεση έναντι αμοιβής
