Μικρή αύξηση σημείωσαν οι καταθέσεις τον Μάιο
Αύξηση, έστω και μικρή, εμφάνισαν οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Στο τέλος Μαΐου οι καταθέσεις διαμορφώθηκαν στα 121,7 δισ. ευρώ από 121,4 δισ. ευρώ στο τέλος Απριλίου. Θετικά είναι τα μηνύματα και τον Ιούνιο, οπότε σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, παρατηρούνται αυξημένες εισροές καταθέσεων.
Αύξηση, έστω και μικρή, εμφάνισαν οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Στο τέλος Μαΐου οι καταθέσεις διαμορφώθηκαν στα 121,7 δισ. ευρώ από 121,4 δισ. ευρώ στο τέλος Απριλίου.
Σε ετήσια βάση, ωστόσο, καταγράφεται σημαντική μείωση των καταθέσεων κατά 6,3%, καθώς πέρυσι τον Μάιο, το απόθεμα των καταθέσεων έφθανε τα 129,9 δισ. ευρώ.
Για τον Ιούνιο πάντως τα μηνύματα είναι θετικά, καθώς σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, παρατηρούνται αυξημένες εισροές καταθέσεων οι οποίες υπολογίζονται στα 2 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
