Ο ιρακινός στρατός ανακοίνωσε την απελευθέρωση της Φαλούτζα
Οι ιρακινές δυνάμεις απελευθέρωσαν πλήρως την Κυριακή τη Φαλούτζα, πόλη του δυτικού Ιράκ που βρισκόταν στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από τον Ιανουάριο του 2014, ανακοίνωσε ο ιρακινός στρατός.
Οι ιρακινές δυνάμεις απελευθέρωσαν πλήρως την Κυριακή τη Φαλούτζα, πόλη του δυτικού Ιράκ που βρισκόταν στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από τον Ιανουάριο του 2014, ανακοίνωσε ο ιρακινός στρατός.
«Σήμερα ο διοικητής των επιχειρήσεων στη Φαλούτζα, ο στρατηγός Αμπντελουάχαμπ αλ-Σαάντι, ανακοινώνει πως η πόλη απελευθερώθηκε αφού οι επίλεκτες αντιτρομοκρατικές δυνάμεις πήραν τον έλεγχο της συνοικίας Αλ-Τζολάν» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος των ιρακινών δυνάμεων, ο Σαμπάχ αλ-Νόμαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά
- ΠΑΟΚ – Άρης 3-1: Πήρε το ντέρμπι ο «Δικέφαλος του Βορρά» με πρωταγωνιστές Τάισον και Γιακουμάκη
- Σερ: Τρίτος γάμος στα 80α γενέθλια της – «40 χρόνια διαφορά; Κανένα πρόβλημα» – Οι άλλοι σύζυγοι

