Νεκρό τρίχρονο κοριτσάκι από τις ρόδες του αυτοκινήτου του πατέρα του
Τη ζωή του έχασε ένα τρίχρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη, όταν χτυπήθηκε από το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 34χρονος πατέρας του. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ζευγάρι Ρομά και τα δέκα παιδιά τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, προς στιγμήν το όχημα σταμάτησε και μέλη της οικογένειας αποβιβάστηκαν. Όταν ο οδηγός ξεκίνησε εκ νέου, δεν αντιλήφθηκε ότι το τρίχρονο κοριτσάκι ήταν ακόμα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει θανάσιμα.
Τη ζωή του έχασε ένα τρίχρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη, όταν χτυπήθηκε από το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 34χρονος πατέρας του.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 19.40 της Πέμπτης, στο 4ο χλμ της επαρχιακής οδού Σταυρού-Ολυμπιάδας, στην περιοχή Μηλιές.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ζευγάρι Ρομά και τα δέκα παιδιά τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, προς στιγμήν το όχημα σταμάτησε και μέλη της οικογένειας αποβιβάστηκαν. Όταν ο οδηγός ξεκίνησε εκ νέου, δεν αντιλήφθηκε ότι το τρίχρονο κοριτσάκι ήταν ακόμα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει θανάσιμα.
Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε τοπική ιδιωτική κλινική, αλλά τελικά εξέπνευσε.
Ο οδηγός-πατέρας του θύματος δεν συνελήφθη.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, στις 14 Ιουνίου, και πάλι στη Θεσσαλονίκη, στα Διαβατά, 51χρονος Ρομά είχε παρασύρει θανάσιμα και εγκαταλείψει τον ηλικίας ενός έτους εγγονό του. Ο οδηγός εντοπίστηκε στις 22 Ιουνίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
