Μαχαίρωσαν θανάσιμα 46χρονο στο κέντρο της Κορίνθου
Νεκρός με τραύμα στον θώρακα από μαχαίρι βρέθηκε γύρω στις 3 το πρωί της Τετάρτης ένας 46χρονος, στο κέντρο της Κορίνθου, στον πεζόδρομο επί των οδών Κύπρου και Περιάνδρου. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η Αστυνομία κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και εξετάζει μαχαίρι που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση.
Νεκρός με τραύμα στον θώρακα από μαχαίρι βρέθηκε γύρω στις 3 το πρωί της Τετάρτης ένας 46χρονος (άνεργος), στο κέντρο της Κορίνθου, στον πεζόδρομο επί των οδών Κύπρου και Περιάνδρου.
Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η Αστυνομία κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και εξετάζει μαχαίρι που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση.
Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις


