Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 tips για να του κάνεις εσύ πρόταση γάμου

5 tips για να του κάνεις εσύ πρόταση γάμου

...

Είθισται οι άντρες να κάνουν την πρόταση γάμου προσφέροντας ένα δακτυλίδι και γονατίζοντας μπροστά στην καλή τους. Αλλά ποιος απαγορεύει στις γυναίκες να πάρουν μια τέτοια πρωτοβουλία; Μάλλον κανείς, παρά μόνο οι συστολές μας και αυτή η μικρή φωνούλα στο μυαλό μας «μα δεν είναι σωστό!».

Αν το νιώθεις κάνε το δίνοντας όμως λίγη προσοχή στα παρακάτω σημεία:

1
Βεβαιώσου για τα ειλικρινή συναισθήματα σας
Μην αντιμετωπίσεις μια τέτοια στιγμή ως τεστ της σχέσης σας. Να το κάνεις ως μια αυθεντική εκδήλωση της αγάπης σου και της βαθιάς επιθυμίας σου να μοιραστείς μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτή η πρόταση, κοινώς, να μην έχει το χαρακτήρα ενός τελεσιγράφου – ή ναι ή χωρίζουμε – αλλά μιας αυθόρμητης κίνησης αγάπης και συναισθηματικής πληρότητας.

2
Μην μπερδευτείς
Κάνεις αυτήν την υπέρβαση για να δηλώσεις την αγάπη σου και να κάνεις τον σύντροφο σου να αισθανθεί ξεχωριστός, να νιώσει όμορφα. Δεν έχει νόημα να σκηνοθετήσεις ένα σκηνικό που ονειρευόσουν στα 18 απλά για να σου φύγει το απωθημένο. Ένα δωμάτιο γεμάτο λουλούδια και κεριά ίσως να μην είναι ο,τι καλύτερο για εκείνον. Ή μπορεί και να είναι. Με λίγα λόγια, σκέψου κάτι που θα έκανε εκείνον να λειτουργήσει άνετα και οικεία.

Μην αντιμετωπίσεις μια τέτοια στιγμή ως τεστ της σχέσης σας

3
Διακριτικότητα
Ο αντρικός εγωισμός είναι περίεργο πράγμα και μπορεί να θιχτεί εύκολα. Ακόμη και να μην είχε σκοπό να σου κάνει πρόταση ίσως νιώσει άβολα που του έκλεψες το ρόλο – όπως τελοσπάντων η κοινωνία τον έχει επιβάλλει. Μην είσαι επιθετική, τύπου «ε, αφού δεν κάνεις τίποτα είπα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου». Θέσε αυτήν την απόφαση ως μια κίνηση που φανερώνει το μεγαλείο της αγάπης σου για εκείνον. Κάτι, δηλαδή, που του επιτρέπει να πάρει ρεβάνς απαντώντας θετικά με ένα δακτυλίδι.

4
Πού πας με το μονόπετρο;
Δεν πιστεύουμε να σκέφτηκες να του δώσεις και μονόπετρο; Αν ναι, ξανασκέψου το! Δεν πας για πρόταση παρωδία. Φτιάξε του κάτι συμβολικό – όπως μια φωτογραφία σας τυπωμένη σε ένα παζλ ή έναν αναπτήρα ή μανικετόκουμπα με χαραγμένη την ημερομηνία γνωριμίας σας.

5
Σωστό timing
Θα είναι που θα είναι μια κάπως αμήχανη στιγμή για εκείνον μην το κάνεις ακόμη πιο δύσκολο επιλέγοντας να του το ανακοινώσεις σε μια περίοδο που θα είναι πιεσμένος από τα επαγγελματικά του ή την ώρα που όλο αγωνία θα παρακολουθεί ένα κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα.


gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024