
Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες επίθεσης κατά του κτιρίου του Σκάι
Τα στοιχεία ενός εκ των μελών της ομάδας ατόμων-οπαδών που επιτέθηκε στις 31 Μαΐου κατά των κτιριακών εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στο Νέο Φάληρο ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία.
Τα στοιχεία ενός εκ των μελών της ομάδας ατόμων-οπαδών που επιτέθηκε στις 31 Μαΐου κατά των κτιριακών εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στο Νέο Φάληρο ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία.
Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος