H Microsoft αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια μιας νέας, λευκής, έκδοσης της παιχνιδομηχανής Xbox One, η οποία ήδη διέρρευσε ότι θα καταλαμβάνει το 40% του χώρου που απαιτούσε το Xbox One και θα αξιοποιεί τις νέες τηλεοράσεις HDR 4K, με μεγαλύτερη αντίθεση και ευρύτερη παλέττα χρωμάτων.

Οι αναφορές στο νέο Xbox One γίνονται με την ονομασία Xbox One S (ίσως από το Small για το κατά 40% μικρότερο σε όγκο Xbox One). Ελάχιστα ουσιαστικά τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν γίνει γνωστά (2TB δίσκος, Blu-ray), εκτός από το ότι θα αξιοποιεί τις τηλεοράσεις 4K και ότι θα υποστηρίζει το HDR -όρος που αναφέρεται πρωτίστως στην υποστηριζόμενη αντίθεση των χρωμάτων και στην ακριβέστερη απόδοση πλήθους χρωμάτων. Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται ως λεζάντα σε μια φωτογραφία ενός «λευκού Xbox One S» στο http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1232191

Επίσης, η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο χειριστήριο για το Xbox One στην μεγάλη έκθεση της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών Electronic Entertainment Expo, γνωστή ως Ε3.

Διαβάστε επίσης:


tech.in.gr