Η Ξένη Δημητρίου νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Η Ξένη Δημητρίου ως σήμερα αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επελέγη από την κυβέρνηση ως νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Διαδέχεται την Ευτέρπη Κουτζαμάνη, η οποία αποχωρεί μετά από ευδόκιμη υπηρεσία 40 ετών.
Η Ξένη Δημητρίου ως σήμερα αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επελέγη από την κυβέρνηση ως νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Διαδέχεται την Ευτέρπη Κουτζαμάνη, η οποία αποχωρεί μετά από ευδόκιμη υπηρεσία 40 ετών.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ευχήθηκε στη νέα εισαγγελέα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Παράλληλα, ο κ. Παρασκευόπουλος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει, ότι, «κατόπιν εισήγησής του το υπουργικό συμβούλιο όρισε σήμερα, για τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τη μέχρι πρότινος αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίκυ Παγιατάκη: «Ήθελα να φάω ταραμοσαλάτα μετά από χρόνια, αλλά κατέληξα στο νοσοκομείο»
- Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-8: Εύκολα οι «ερυθρόλευκες»
- Ιράκ: Δυτικές χώρες μετακινούν στρατεύματά τους από το Ερμπίλ λόγω πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τον διάλογο… στα ραβασάκια: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τον αγώνα των αγροτών
- Παναγιώτης Δουδωνής: Καθ’ έξιν ψεύτης ο Γεωργιάδης, με πρακτικές Παττακού
- «Φταίει το σύνδρομο Τουρέτ» – Τα BAFTA ζητούν συγγνώμη για το ρατσιστικό σχόλιο που ακούστηκε στην αίθουσα