Πτώση για τον τομέα παροχής καταλύματος και εστίασης το α’ τρίμηνο 2016
Μείωση 11,7% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τοµέα υπηρεσιών παροχής καταλύµατος και εστίασης το πρώτο τρίμηνο 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του πρώτου τριµήνου 2015, έναντι αύξησης 3,5% που σηµειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2015 προς το 2014.
Μείωση 11,7% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τοµέα υπηρεσιών παροχής καταλύµατος και εστίασης το πρώτο τρίμηνο 2016 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του πρώτου τριµήνου 2015, έναντι αύξησης 3,5% που σηµειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2015 προς το 2014.
Ο ίδιος δείκτης, το πρώτο τρίμηνο 2016 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του τέταρτου τριµήνου 2015, παρουσίασε µείωση 27% έναντι µείωσης 24,9% που σηµειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2015, καταδεικνύοντας την έντονη εποχικότητα του κλάδου.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο συγκεκριμένος δείκτης αφορά στις οµάδες: Ξενοδοχεία και παρόµοια καταλύµατα, Καταλύµατα διακοπών και άλλα καταλύµατα σύντοµης διαµονής, Χώροι κατασκήνωσης, εγκαταστάσεις για οχήµατα αναψυχής και ρυµουλκούµενα οχήµατα, άλλα καταλύµατα, δραστηριότητες εστιατορίων και κινητών µονάδων εστίασης, υπηρεσίες τροφοδοσίας για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες υπηρεσιών εστίασης και δραστηριότητες παροχής ποτών
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του