Ο Δ. Τσαμάκης, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
O Δημήτρης Μ. Τσαμάκης, κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διορίστηκε ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου την 1η Ιουνίου 2016.
O κος Δημήτρης Μ. Τσαμάκης, κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διορίστηκε ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου την 1η Ιουνίου 2016.
Η ανεξάρτηση Αρχή, αρμόδια και για την διαφύλαξη του υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά τηλεπικοινωνιών, είχε μείνει ακέφαλη από τις 22 Ιανουαρίου 2015, μετά την παραίτηση του κ.Κωνσταντίνου Λουρόπουλου. Τον Οκτώβριο του 2015, η ΕΕΤΤ είχε εκφράσει αντιρρήσεις στο, προς ψήφιση τότε, νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, στο οποίο έκανε λόγο για «κατ’ ουσίαν αναίρεση της ανεξαρτησίας της Αρχής».
tech.in.gr
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
