
Ο Δ. Τσαμάκης, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
O Δημήτρης Μ. Τσαμάκης, κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διορίστηκε ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου την 1η Ιουνίου 2016.
O κος Δημήτρης Μ. Τσαμάκης, κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διορίστηκε ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου την 1η Ιουνίου 2016.
Η ανεξάρτηση Αρχή, αρμόδια και για την διαφύλαξη του υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά τηλεπικοινωνιών, είχε μείνει ακέφαλη από τις 22 Ιανουαρίου 2015, μετά την παραίτηση του κ.Κωνσταντίνου Λουρόπουλου. Τον Οκτώβριο του 2015, η ΕΕΤΤ είχε εκφράσει αντιρρήσεις στο, προς ψήφιση τότε, νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, στο οποίο έκανε λόγο για «κατ’ ουσίαν αναίρεση της ανεξαρτησίας της Αρχής».
tech.in.gr
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
