Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η Μπρι Λάρσον θα φορέσει τη στολή της Captain Marvel;

Σε συνομιλίες για να υποδυθεί την υπερηρωίδα Captain Marvel βρίσκεται η νικήτρια του φετινού Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Μπρι Λάρσον. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Variety, η Μπρι Λάρσον βρίσκεται σε συνομιλίες με τα στούντιο της Marvel για να υποδυθεί την Κάρολ Ντάνβερς και μάλιστα είναι η πρώτη επιλογή του στούντιο, σύμφωνα με το περιοδικό της βιομηχανίας του θεάματος.

Σε συνομιλίες για να υποδυθεί την υπερηρωίδα Captain Marvel βρίσκεται η νικήτρια του φετινού Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Μπρι Λάρσον.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Variety, η Μπρι Λάρσον βρίσκεται σε συνομιλίες με τα στούντιο της Marvel για να υποδυθεί την Κάρολ Ντάνβερς και μάλιστα είναι η πρώτη επιλογή του στούντιο, σύμφωνα με το περιοδικό της βιομηχανίας του θεάματος.

Η Captain Marvel είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες υπερηρωίδες.

Το σενάριο της ταινίας γράφουν οι Μεγκ ΛεΦαβ του Inside Out και Νικόλ Πέρλμαν, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η Κάρολ Ντάνβερς είναι μία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, της οποίας το DNA αναμειγνύεται με εκείνο ενός εξωγήινου στη διάρκεια ενός ατυχήματος. Η μετάλλαξη της δίνει δυνάμεις σούπερ ηρωίδας.

Οι φήμες θέλουν τη Marvel να επιθυμεί να κάνει η Captain Marvel το ντεμπούτο της νωρίτερα, σε μία από τις «ομαδικές» ταινίες της Marvel, όπως στους επόμενους Εκδικητές με τίτλο «Infinity War».

Η Μπρι Λάρσον κέρδισε φέτος το Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Δωμάτιο». Επίσης, πρωταγωνιστεί στο «Kong: Skull Island» μαζί με τους Τομ Χίντλεστον και Σάμιουελ Τζάκσον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024