Δωρεάν μαθήματα yoga στα πάρκα της Αθήνας
...
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό να μυηθεί στα μυστικά της yoga και να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης στα πάρκα της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, YogaWorks πιστοποιημένης δασκάλας 200Η (RYT 200H), Σοφιάννας Στασινού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εξασφαλίσουν τη θέση τους εγκαίρως δηλώνοντας συμμετοχή στα γυμναστήρια του Οργανισμού.
Τα μαθήματα είναι για όλα τα επίπεδα και το μόνο που θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους oi συμμετέχοντες είναι το ατομικό τους στρωματάκι και ένα παρεό ή ζακέτα.
Πρόγραμμα
- Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00 : Πεδίον του Άρεως (είσοδος από το άγαλμα Βασ. Κωνσταντίνου)
- Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00 : Ανοιχτό θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως, στάση Μετρό: Σεπόλια)
- Κυριακή 3 Ιουλίου, ώρα 19.00 – 21.00 : 344ο Ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο (Κυμαίων & Δημοφώντος, Κόνιστρα – Άνω Πετράλωνα)
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5284875 & 876.
entertainment.in.gr
- Δίκη υποκλοπών: Τι αγορές έδειξε η κάρτα που στάλθηκε το μολυσμένο SMS στον Ανδρουλάκη – Η «σύμπτωση» με το ξήλωμα της Intellexa
- Βλάχος: «Από τα χειρότερα αμυντικά παιχνίδια που έχουμε κάνει – Να ανασυνταχθούμε για το χάλκινο» (vid)
- Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά – Τι κατέθεσε
- Δίδυμα κοριτσάκια αγνοούνται στη Μεσόγειο – Ήταν σε πλοιάριο που έπεσε σε θύελλα από την Τυνησία προς τη Λαμπεντούζα
- Τι κάνεις αν καταστραφεί το IX σου από πλημμύρα – Πώς θα λάβεις αποζημίωση
- Γαλλία: Το Πολεμικό Ναυτικό οδηγεί το ύποπτο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Μασσαλία-Φος
