Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και η Εμίλια Κλαρκ θέλει να γίνει Μποντ

Και η Εμίλια Κλαρκ θέλει να γίνει Μποντ

Μετά την Γκίλιαν Άντερσον και εν μέσω των φωνών που ζητούν έναν διαφορετικό Μποντ από αυτόν που έχουμε συνηθίσει και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ (γνωστή ως... Ντενέρις Ταργκάριεν) εξέφρασε την επιθυμία της να πρωταγωνιστήσει σε μία θηλυκή εκδοχή του διάσημου πράκτορα. Και μάλιστα διάλεξε και... Bond Boy.

Μετά την Γκίλιαν Άντερσον και εν μέσω των φωνών που ζητούν έναν διαφορετικό Μποντ από αυτόν που έχουμε συνηθίσει και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ (γνωστή ως… Ντενέρις Ταργκάριεν) εξέφρασε την επιθυμία της να πρωταγωνιστήσει σε μία θηλυκή εκδοχή του διάσημου πράκτορα. Και μάλιστα διάλεξε και… Bond Boy.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Daily Star, η Κλαρκ είπε: «Έχω πολλά όνειρα που δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Θα μου άρεσε να παίξω την Τζέιν Μποντ. Ο ιδανικός συμπρωταγωνιστής μου θα ήταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία».

Εδώ και καιρό οι φήμες για το ποιος θα είναι ο νέος 007 οργιάζουν.

Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν τον Ίντρις Έλμπα για τον ρόλο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο Τομ Χίντλεστον βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Η Γκίλιαν Άντερσον (X-Files) εξέφρασε πρόσφατα μέσω Twitter την επιθυμία της να ερμηνεύσει εκείνη την θηλυκή εκδοχή του Μποντ.

Ο Σαμ Μέντες, σκηνοθέτης του Skyfall και του Spectre, αφού επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο ίδιος δεν θα επιστρέψει στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για τον επόμενο Μποντ, είπε ότι το πρόσωπο που θα επιλεγεί θα είναι μη αναμενόμενο.

Μιλώντας σε Φεστιβάλ, είπε ότι η απόφαση είναι της παραγωγού Μπάρμπαρα Μπρόκολι και μόνο εκεινής.

«Δεν είναι δημοκρατική διαδικασία» είπε ο Μέντες. «Δεν μιλάμε για το X-Factor, δεν μιλάμε για το δημοψήφισμα για παραμονή στην ΕΕ, δεν μιλάμε για δημόσια ψήφο. Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι επιλέγει ποιος θα είναι ο νέος Μποντ και εκεί τελειώνει το θέμα» τόνισε ο σκηνοθέτης.

«Χωρίς εκείνη, δεν θα υπήρχε ο Ντάνιελ Κρεγκ (ως Μποντ) επειδή η δημόσια στήριξη για τον Ντάνιελ είναι μηδενική. Εκείνη ήταν που είπε ότι «αυτός ο άνδρας θα αλλάξει τα πάντα, θα του δώσω τον ρόλο»» σημείωσε ο Μέντες.

Και πρόσθεσε: «Όποια και αν είναι η τελική επιλογή, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα είναι αυτή που περιμένετε. Σε αυτό είναι εξαιρετική και για αυτό θα επιβιώσει η σειρά ταινιών».

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024