Το ευχαριστώ του Γκάλη για το ΟΑΚΑ
Ο Νίκος Γκάλης μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Πολιτείας ότι το ΟΑΚΑ θα μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης» ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε.
Ο Νίκος Γκάλης μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Πολιτείας ότι το ΟΑΚΑ θα μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης» ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε.
Αναλυτικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Πολιτεία για την μεγάλη τιμή που μου έκανε με το να δώσει το όνομά μου στο κλειστό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας. Πιστεύω ότι μαζί με τους συναθλητές μου προσφέραμε τα μέγιστα στον Ελληνικό Αθλητισμό και την Κοινωνία, φέρνοντας τους νέους της εποχής στα γήπεδα με αποτέλεσμα να έρχονται συνεχώς κορυφαίες διακρίσεις για το Ελληνικό μπάσκετ.
Πάντα τονίζω ότι η καλύτερη διέξοδος για τη νεολαία είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό είτε ατομικά, είτε ομαδικά, γιατί μέσα από τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει όλοι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια σε μονογονεϊκή οικογένεια
- Μάριος Πλωρίτης: Μιλούσε ακόμη και με τη σιωπή του, ακόμη και με το βλέμμα του
- Βρέθηκε σορός άνδρα κοντά στις εκβολές του Κηφισού
- Υποβρύχιο βίντεο ενός… πιγκουίνου – Τι κατέγραψε η κάμερα
- «Πρωταθλητής» στην επιθετικότητα το Ισραήλ – Πόσες χιλιάδες πλήγματα πραγματοποίησε το 2025
- Παντρεύτηκαν στο Περιστέρι… και η Ρία Ελληνίδου είχε δίπλα στην εκκλησία συναυλία



