Στην αντεισαγγελέα Σπυροπούλου ανατέθηκε η έρευνα σε βάρος της Β.Θάνου
Στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου έχει ανατεθεί η ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα στη μηνυτήρια αναφορά του πρόεδρου του Ομίλου Marfin, Ανδρέα Βγενόπουλου, σε βάρος της πρόεδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Βασιλικής Θάνου.
Στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου έχει ανατεθεί η ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα στη μηνυτήρια αναφορά του πρόεδρου του Ομίλου Marfin, Ανδρέα Βγενόπουλου, σε βάρος της πρόεδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Βασιλικής Θάνου.
Ο κ. Βγενόπουλος, στη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει, αποδίδει στην κ. Θάνου τα αδικήματα της δωροληψίας δικαστικού λειτουργού, της εμπορίας επιρροής, της απόπειρας εκβίασης και παράβασης καθήκοντος, ενώ εμπλέκει και μία επιχειρηματία, φίλη της προέδρου του Αρείου Πάγου, καθώς και συγγενικά της πρόσωπα.
Τα αδικήματα, τα οποία περιγράφονται στη μηνυτήρια αναφορά, έχουν σχέση με τις δικαστικές διαδικασίες εκδόσεως των στελεχών της MIG, Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, στην Κύπρο και με την πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε κατά της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση του κ. Βγενόπουλου.
Η προκαταρκτική έρευνα θα διεξαχθεί από την κ. Σπυροπούλου με απόλυτη μυστικότητα, όπως απαιτούν η ποινική δικονομία και η ποινική νομοθεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο ανέβαλε το ταξίδι του στο Ισραήλ εν μέσω της επίθεσης εναντίον του Ιράν
- Ιράν: Πάνω από 100 τα νεκρά παιδιά από το πλήγμα σε δημοτικό σχολείο
- Ιρανικός πύραυλος χτύπησε αμερικανική βάση στην Ιορδανία [βίντεο]
- Τα ΗΑΕ λένε ότι στοχοποιήθηκαν από 137 πυραύλους και 209 drones του Ιράν