Φρούριο το Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν
Σε φρούριο μετατρέπεται το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Μαΐου. Ήδη 70 άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του ρώσου προέδρου έχουν φτάσει και έχουν εγκατασταθεί στη μονή, η οποία έχει κλείσει και δεν δέχεται παρά μόνο πολύ συγκεκριμένους επισκέπτες.
Σε φρούριο μετατρέπεται το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Μαΐου.
Ήδη 70 άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του ρώσου προέδρου έχουν φτάσει και έχουν εγκατασταθεί στη μονή, η οποία έχει κλείσει και δεν δέχεται παρά μόνο πολύ συγκεκριμένους επισκέπτες.
Οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Πούτιν έχουν εγκαταστήσει «κόφτες» των τηλεπικοινωνιών, που διακόπτουν τις επικοινωνίες σε μεγάλη απόσταση, σύμφωνα με το Έθνος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια μέλη από τους επονομαζόμενους «Λύκους της Νύχτας» έχουν ήδη περάσει στο Άγιον Όρος, χωρίς τις μηχανές τους και θα μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι την επίσκεψη του ρώσου προέδρου.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 27 Μαΐου και θα μεταβεί αυθημερόν στο Άγιον Όρος σε μία επίσκεψη καθαρά προσκυνηματικού χαρακτήρα, όπου θα βρίσκεται ήδη ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA

