
H COBALT και επίσημα η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου
Μετά την έκδοση του Κυπριακού Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα, η COBALT είναι από την Τετάρτη η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου. Το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από τη δοκιμαστική πτήση, που πραγματοποίησε η εταιρεία.
Μετά την έκδοση του Κυπριακού Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα, η COBALT είναι από την Τετάρτη η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου.
Το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από τη δοκιμαστική πτήση, που πραγματοποίησε η εταιρεία.
Η δοκιμαστική πτήση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το πρώτο της -εγγεγραμμένο στην Κύπρο- Airbus A320, από τη Λάρνακα προς το Ηράκλειο και πίσω.
Ο πρόεδρος της COBALT, κ. Διάκου δήλωσε ότι η COBALT σχεδιάζει την έναρξη των πτήσεών της την 1η Ιουνίου από Λάρνακα για Αθήνα, με πτήσεις για Ηνωμένο Βασίλειο και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς να ξεκινούν στα τέλη του ίδιου μήνα.
Ο Πρόεδρος της COBALT υπογράμμισε πως στόχος της εταιρείας είναι επίσης η έναρξη πτήσεων σε μη ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ρωσία, το Ιράν και η Αίγυπτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρας: Κατάληψη γερανού από ακτιβιστές – Ανάρτησαν πανό για τα Προσφυγικά
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Βόλος: Οδηγός παρέσυρε τη μητέρα της βάζοντας όπισθεν και την τραυμάτισε σοβαρά
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ

