Μπορεί η Τουρκία να βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση στα νοτιοανατολικά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή σταματά -ούτε και για την οικογένεια του προέδρου: Η Κωνσταντινούπολη έζησε το Σάββατο έναν γάμο που ο πρόεδρος φρόντισε να είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλον τα τελευταία χρόνια, παντρεύοντας την κόρη του σε μία εκδήλωση μεγάλου βεληνεκούς, φυσικά υπό δρακόντεια ασφαλείας.Κουμπάρος μάλιστα είναι ο αποπεμφθείς πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, από την πλευρά της 30χρονης νύφης Σουμεγέ Ερντογάν.

Γαμπρός είναι ο επιχειρηματίας στον τομέα των εξοπλιστικών Σελτοσύκ Μπαϊρακτάρ -κουμπάρος από τη δική του πλευρά είναι ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, νυν αρχηγός του Γενικού Επιτελείου.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι προσκεκλημένοι φτάνουν τις 6.000.

Ο γάμος έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας: Κινητοποιήθηκαν στρατιωτικά ελικόπτερα ενώ τους ανοικτούς χώρους γύρω από το γάμο επιτηρούσαν ελεύθεροι σκοπευτές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ