
Σορός νεαρού σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στην Πεντέλη
Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε πιθανότατα 20χρονος άνδρας, τη σορό του οποίου εντόπισε το πρωί του Σαββάτου μέσα σε θάμνους διερχόμενος περαστικός στην θέση Άγιος Πέτρος, στην Πεντέλη.
Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε πιθανότατα 20χρονος άνδρας, τη σορό του οποίου εντόπισε το πρωί του Σαββάτου μέσα σε θάμνους διερχόμενος περαστικός στην θέση Άγιος Πέτρος, στην Πεντέλη.
Οι οικείοι του άτυχου άνδρα είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών από τις 10 Μαΐου, αλλά ανέφεραν ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 8 Μαΐου.
Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ δίπλα βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Επί τόπου έσπευσε ιατροδικαστής.
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες

