
Δέσμευση για ένταξη στον ΟΑΕΔ για τους εργαζόμενους στην «Ηλεκτρονική»
Συνάντηση με τον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, είχαν εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων στην «Ηλεκτρονική Αθηνών». Πήραν τη δέσμευση πως σχετικά με το αίτημά τους για ένταξη στον ΟΑΕΔ θα γίνει προσπάθεια να απλουστευθεί και να επισπευθεί η διαδικασία.
Συνάντηση με τον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, είχαν εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων στην «Ηλεκτρονική Αθηνών».
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν εξερχόμενοι της συνάντησης, πήραν τη δέσμευση πως σχετικά με το αίτημά τους για ένταξη στον ΟΑΕΔ θα γίνει προσπάθεια να απλουστευθεί και να επισπευθεί η διαδικασία και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, ώστε το πολύ σε δύο μήνες να έχει επιλυθεί το πρόβλημα.
Όπως υποστήριξαν, για το θέμα της καταβολής κάποιου ειδικού έκτακτου επιδόματος δεν πήραν κάποια συγκεκριμένη απάντηση.
Σχετικά με τις αποζημιώσεις που ζητούν, πήραν τη δέσμευση ότι θα γίνει προσπάθεια από το υπουργείο να προχωρήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και αξιόπιστα.
Επίσης, το υπουργείο δεσμεύτηκε για τριμερή συνάντηση, υπουργείου, εργαζομένων και εταιρείας, εντός της επόμενης εβδομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Πώς «δραπέτευσαν» πέντε κρουαζιερόπλοια έπειτα από επτά εβδομάδες
- Πάτρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ακταίο – Σήμερα θα γινόταν η κηδεία της αδελφής του
- Λέικερς – Ρόκετς 107-98: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον ΛεΜπρόν και την παρέα του στα playoffs (vids)
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του
- Ανεργία στην Ευρώπη: Διψούν για εργασία, αναζητούν δουλειά και τελικά φεύγουν μετανάστες
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στο ματς με τη Μονακό στα play in (pic)

