Σταματούν οι φοροτεχνικοί την αποχή από την υποβολή δηλώσεων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών ανακοίνωσε ότι παύει από την Παρασκευή την αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, στρεφόμενη σε άλλες μορφές διεκδίκησης.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών ανακοίνωσε ότι παύει την αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, στρεφόμενη σε άλλες μορφές διεκδίκησης.
Όλη η ανακοίνωση: «Η ΠΟΦΕΕ συνεπής στις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις με τους επαγγελματικούς φορείς αλλά και αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των συναδέλφων συντάσσεται στην κοινή απόφαση του ΟΕΕ για παύση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων στις 13/5/2016 και την συνέχιση του αγώνα της για τα δίκαια αιτήματα των Λογιστών-Φοροτεχνικών από τα προβλήματα που δημιουργούνται από το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, με άλλες μορφές διεκδίκησης.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Ερωτευμένοι σε ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι
- Τα καλά νέα που έφερε το 2025 για τα ζώα
- Οι 30άρηδες σε διαρκές στρες – Αγώνας για καριέρα, σχέσεις και οικονομία
- Ο διαιτητής χάρισε αποβολή στον Ντίας κόντρα στη Νότιγχαμ και ένα λεπτό μετά άνοιξε το σκορ η Μάντσεστερ Σίτι
- Βαρδούσια: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Ποιοι ήταν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους από χιονοστιβάδα
- Αντώνης Ρέμος: Η μεγάλη on air έκπληξη στον Νίκο Αλιάγα στη γαλλική τηλεόραση

