Για αλητεία μιλά το Μαξίμου σχετικά με το πόθεν έσχες Τσίπρα
Διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και το σπίτι που διαμένει δίνει το Μέγαρο Μαξίμου, μιλώντας για «δημοσιογραφική αλητεία ως το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής».
Διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και το σπίτι που διαμένει δίνει το Μέγαρο Μαξίμου, μιλώντας για «δημοσιογραφική αλητεία».
»» Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα
Στο non paper αναφέρεται:
«1. Ο Πρωθυπουργός μένει στην Κυψέλη σε ενοίκιο. 2. Το ακίνητο το οποίο εμφανίζεται στην ιδιοκτησία του, στην δήλωση Πόθεν Έσχες, είναι το πατρικό του στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και έχει μεταβιβαστεί με γονική παροχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
» 3. Το είδος της δημοσιογραφίας που εξαπολύει επιθέσεις λάσπης χωρίς να επιβεβαιώνει τα πραγματικά στοιχεία, ονομάζεται και δημοσιογραφική αλητεία. 4. Η δημοσιογραφική αλητεία είναι από ότι φαίνεται το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής. Αυτά.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση