
Καμμένος: Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό
Τη βεβαιότητα ότι ξεκινούν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο υπουργός ευχαρίστησε την ΚΟ των ΑΝΕΛ που στήριξε την κυβέρνηση και υποσχέθηκε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό».
Τη βεβαιότητα ότι ξεκινούν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε» τόνισε.
«Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η κυβέρνηση, το μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση.
» Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών. Δικαιωθήκαμε για τη στήριξη της πολιτικής που δίνει μια νέα ώθηση στην Ελλάδα» συνέχισε.
Ο υπουργός ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ που στήριξε την κυβέρνηση και υποσχέθηκε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Κυβερνητική στήριξη στον Μακάριο Λαζαρίδη και… τελικός κριτής η κοινωνία
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»


