Μαρτυρία για Σουμάχερ: «Επιδεινώθηκε η υγεία του, μόνο ένα θαύμα μπορεί να σωθεί»
Δημοσιεύμα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Γερμανού οδηγού της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερεύσει.
Δημοσιεύμα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Γερμανού οδηγού της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερεύσει.
Επικαλούνται μαρτυρία νευροχειρούργου, που ζήτησε ανωνυμία, και τόνισε ότι μόνο «ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει». Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «newseveryday.com» και την Corriere dello Sport, η κατάσταση του Σουμάχερ,που έχει χάσει βάρος και από 75 κιλά είναι πλέον 45 κιλά, επιδεινώνεται και κινδυνεύει να πεθάνει.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής υπέστη ατύχημα στο σκι, το Δεκέμβριο του 2013 και ήταν σε τεχνητό κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κατοικία του στην Ελβετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν «έχει αποδεχτεί ότι δεν είναι αθάνατος» – Το συμβάν που τον έφερε αντιμέτωπο με τη θνητότητα
- «Δεν είμαστε έτοιμοι για την κλιματική αλλαγή» – Οι επιστημονικοί σύμβουλοι της ΕΕ ζητούν μέτρα προσαρμογής
- Απ’το Μεξικό ως τη Νότια Αφρική: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του κόσμου – Και φυσικά δεν λείπει η Ελλάδα
- Τέλος χρόνου για «ψαλίδι» στον ΕΝΦΙΑ – Τι πρέπει να κάνετε
- Η κατάσταση στη Μονακό κάνει… περιζήτητο τον Άλφα Ντιαλό – Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του (vids)
- Ακρίβεια: «Αλμυρό» το σαρακοστιανό τραπέζι – Τσουχτερές αυξήσεις έως και 6 ευρώ στα θαλασσινά



