Λέσβος: Επαναπροωθήσεις 35 προσφύγων στην Τουρκία τη Μ.Τρίτη
Τριάντα πέντε μετανάστες αναμένεται να επαναπροωθηθούν τη Μεγάλη Τρίτη από τη Λέσβο στο Δικελί, στο πλαίσιο της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Τριάντα πέντε πρόσφυγες αναμένεται να επαναπροωθηθούν τη Μεγάλη Τρίτη από τη Λέσβο στο Δικελί, στο πλαίσιο της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Σύμφωνα με το Lesvosnews.gr, οι περισσότεροι από τους μετανάστες ζήτησαν οι ίδιοι να επιστρέψουν, αφού δεν μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη.
Την ίδια στιγμή, έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Μόρια, όπου οι πρόσφυγες υπολογίζεται ότι έχουν φτάσει στους 4.000.
Πολλοί, δε, αφήνονται ελεύθεροι από το hot spot, αφού έχει παρέλθει το όριο των 25 ημερών κράτησης που υπάρχει, για να εκδοθεί ή όχι απόφαση για την παραχώρηση πολιτικού ασύλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ


