
Ν.Καραθανασόπουλος στο συνέδριο της ΝΔ: Επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα
Για αντιλαϊκά μέτρα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Καραθανασόπουλος, τονίζοντας πως συνεχίζει τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Για αντιλαϊκά μέτρα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Καραθανασόπουλος, τονίζοντας πως συνεχίζει τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Στην παρέμβασή του ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο 10ο συνέδριο της ΝΔ ο κ. Καραθανασόπουλος έκανε λόγο για «βαρβαρότητα του συστήματος» που αποκαλύπτεται από τη στάση των χωρών της ΕΕ απέναντι στους μετανάστες.
«Η συμμετοχή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι αρνητική εξέλιξη και η παρουσία του στην περιοχή μας προμηνύει κινδύνους» τόνισε επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις.
«Ο ελληνικός λαός με συντονισμένους αγώνες πρέπει να σταθεί απέναντι σε αυτές τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις» είπε, κάνοντας λόγο και για φοροεπιδρομή και δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την καπιταλιστική ανάπτυξη και κερδοφορία η οποία θα βασίζεται σε φθηνή εργατική δύναμη χωρίς εργασιακά δικαιώματα και με τον πλούτο στα χέρια των λίγων.
«Το ερώτημα είναι τι είδους ανάπτυξη χρειάζεται η ελληνική κοινωνία. Εμείς λέμε καθαρά ότι η μόνη λύση για τον λαό είναι η πρόταση πως πρέπει να κοινωνικοποιηθούν τα μέσα παραγωγής με μονομερής διαγραφή του χρέους» τόνισε ο κ. Καραθανασόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή
- Αργολίδα: Ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ – Δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα
- Τσουκαλάς: Ο Ντίλιαν δείχνει Μαξίμου και ΕΥΠ – Ο Μητσοτάκης επιβαρύνει τη θέση του όσο συνεχίζει τη συγκάλυψη
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» στέψη στον Λαιμό ή… ξανά Game 5
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά για τα ΕΠΑΛ – Οι πρώτες εκτιμήσεις
- Διακοπές στην Ευρώπη: Οι 5 ακριβότερες και οι 5 φθηνότερες χώρες για Airbnb – Πώς σκοράρει η Ελλάδα

