Την Πέμπτη η απόφαση για την αδειοδότηση του Πανιωνίου
Συζητήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, η οποία δεν χορήγησε στους Νεοσμυρνιώτες άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.
Συζητήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, η οποία δεν χορήγησε στους Νεοσμυρνιώτες άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.
Η απόφαση θα εκδοθεί αύριο, Πέμπτη, και θα κρίνει αν οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν στα πλέι-οφ (εφόσον εξασφαλίσουν αδειοδότηση) ή αν θα αντικατασταθούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, χάνοντας παράλληλα το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχοντας παράλληλα περιορισμούς στις μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοφαιριστών (αν παραμείνει η πρωτόδικη απόφαση).
Οι αντίστοιχες εφέσεις των ΠΑΕ Πανθρακικός και Καλλονή συζητήθηκαν και απορρίφθηκαν, κάτι που βεβαίως μικρή σημασία έχει, αφού και οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν από τη Super League. Στον σύλλογο της Κομοτηνής επιβλήθηκε και πρόστιμο 4.000 ευρώ.
Η έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής, που επίσης δεν έλαβε σε πρώτο βαθμό την πολυπόθητη άδεια, θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα (25/4), κατόπιν αιτήματος των ανθρώπων του «Γηραιού».
Αναλυτικά:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τηντελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
Αριθμός απόφασης 3/20-4-2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 12270/ 13-4-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 5/ 7-4-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην παραπάνω ΠΑΕ συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.
Αριθμός απόφασης 4/20-4-2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 12277/ 13-4-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 6/ 8-4-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Η απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα εκδοθεί την Πέμπτη 21/4/2016 ενώ η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματός της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για την Δευτέρα 25/4/2016».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).