Τρεις λύσεις για τα ανείσπρακτα ενοίκια εξετάζει ο Τρ.Αλεξιάδης
Τρεις λύσεις εξετάζονται για το πρόβλημα των ανείσπρακτων ενοικίων σε συνάρτηση με την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
Τρεις λύσεις εξετάζονται για το πρόβλημα των ανείσπρακτων ενοικίων σε συνάρτηση με την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης:
- Η πρώτη λύση που έχουμε είναι να δοθεί άδεια από τους δικηγορικούς συλλόγους, οργανωμένα όμως, στους δικηγόρους να λάβουν ειδική άδεια για τις συγκεκριμένες ενέργειες για τους πολίτες.
- Η δεύτερη λύση είναι να παρατείνουμε τις φορολογικές δηλώσεις όταν έχουμε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή ανείσπρακτα ενοίκια, για όσο χρόνο χρειαστεί, για να καλυφθεί το όλο πρόβλημα.
- Η τρίτη λύση είναι να δεχτούμε τις φορολογικές δηλώσεις τώρα στις περιπτώσεις που έχουν ανείσπρακτα ενοίκια, τροποποιώντας τη σχετική διάταξη και να μας φέρουν τα σχετικά έγγραφα μετά, όταν λήξει η αποχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αφγανιστάν: Κυρώσεις της Αυστραλίας σε μέλη της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας