Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελετή απονομής Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης

Τελετή απονομής Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), αποτελούν αναµφίβολα έναν από τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή την άνθηση την τελευταία δεκαπενταετία. Με σχεδιαστές και δηµιουργικά γραφεία να παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια και φόρα, να συµµετέχουν σε εκθέσεις παγκόσµιας ακτινοβολίας και να βραβεύονται ανελλιπώς στους σηµαντικότερους διεθνείς διαγωνισµούς.

Η κεντρική σκηνή της Στέγης Γραµµάτων & Τεχνών υποδέχεται την Πέµπτη 14 Απριλίου, στις 7:30 µ.µ.,τα µεγαλύτερα ονόµατα της ελληνικής γραφιστικής, του branding, του σχεδιασµού ψηφιακών µέσων και της εικονογράφησης, για τη µεγάλη βραδιά της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας.

Η ελληνική σκηνή του σχεδιασµού της επικοινωνίας βιώνει µια περίοδο διεθνούς καταξίωσης, µε σχεδιαστές και δηµιουργικά γραφεία να παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια και φόρα, να συµµετέχουν σε εκθέσεις παγκόσµιας ακτινοβολίας και να βραβεύονται ανελλιπώς στους σηµαντικότερους διεθνείς διαγωνισµούς.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), αποτελούν αναµφίβολα έναν από τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή την άνθηση την τελευταία δεκαπενταετία. Συγκεντρώνοντας, αξιολογώντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα δείγµατα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, τα ΕΒΓΕ θέτουν έτσι τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύοντας συνεχώς νέα ταλέντα και παρέχοντας µια πλατφόρµα συνάντησης, αλληλεπίδρασης και καταγραφής των επαγγελµατιών του χώρου.

Τη βραδιά της οπτικής επικοινωνίας θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Όπως κάθε χρόνο, το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι από το χώρο των τεχνών, των επιχειρήσεων, αλλά και της πολιτικής.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, και τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσµίου Συµβουλίου Design (Ico-D), και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ebge.gr και το τηλέφωνο 210-9523617

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024