Συντριβή ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία, νεκροί οι δύο πιλότοι
Ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη την Τρίτη κοντά στην πόλη Χομς της Συρίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας νεκροί είναι και οι δύο πιλότοι. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ρωσική αεροπορική βάση.
Ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο τύπουMi-28 συνετρίβη την Τρίτη κοντά στην πόλη Χομς της Συρίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείο Άμυνας, το ελικόπτερο δεν κατερρίφθη, δεν αποτέλεσε στόχο πυρών, αλλά συνετρίβη στις 01.29΄τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας), στην επαρχία Χομς.
«Οι δύο πιλότοι του πληρώματος είναι νεκροί. Οι σοροί τους περισυνελέγησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης και έχουν μεταφερθεί στην (ρωσική) αεροπορική βάση Χμέιμιν» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
