«Είχαμε μια ωραία συνάντηση»: Ο Τραμπ τα είπε με τo Κόμμα
Λίγα 24ωρα μετά την δήλωση ότι υποστηρίζει τον εαυτό του και κανέναν άλλον, ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή των Ρεπουμπλικάνων, Ρινς Πρίμπους. «Είχαμε μια ωραία συνάντηση. Ανυπομονώ να ενώσω το κόμμα» έγραψε στο Twitter το φαβορί του κόμματος για το χρίσμα.
Λίγα 24ωρα μετά την δήλωση ότι υποστηρίζει τον εαυτό του και κανέναν άλλον, ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή των Ρεπουμπλικάνων, Ρινς Πρίμπους.
«Είχαμε μια ωραία συνάντηση. Ανυπομονώ να ενώσω το κόμμα» έγραψε στο Twitter το φαβορί των Ρεπουμπλικάνων.
Σε πρόσφατο ντιμπέιτ και στο ερώτημα για τον αν θα στηρίξει τον Τεντ Κρουζ, σε περίπτωση που εκείνος τελικά πάρει το χρίσμα, ο Τραμπ υπαναχώρησε από τη δέσμευση για ενότητα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
«Όχι, πλέον» είχε πει ξεκάθαρα ερωτηθείς εάν ισχύει η υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι σχετικά με την υποστήριξή του σε οποιονδήποτε άλλο Ρεπουμπλικάνο.
Σύμβουλος του Τραμπ που ρωτήθηκε σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης, αρκέστηκε να πει ότι το ραντεβού είχε να κάνει με την χρηματοδότηση της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων (RNC).
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τιμές του πετρελαίου δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της αγοράς
- Ποια είναι η Loli Bahia, η φημολογούμενη νέα σύντροφος της Rosalía;
- Φωτιά σε κτήριο στη Λαμία – Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με τα δύο παιδιά της
- Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για έκτακτες εκλογές» – Ισχνή καταγραφή για το κείμενο Πολάκη
- Ολυμπιακός: «Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία» (pic)
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
