Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tα top 10 tips για τέλειο χτένισμα

Tα top 10 tips για τέλειο χτένισμα

...

1. Εκτός κι αν είσαι πολύ καλή στο να φτιάχνεις μόνη τα μαλλιά σου το να προσλάβεις επαγγελματία για το γαμήλιο χτένισμά σου είναι η πιο ασφαλής λύση.
2. Αποφάσισε το χρώμα που θέλεις να έχουν τα μαλλιά σου, έξι μήνες πριν το γάμο. Έτσι θα δώσεις αρκετό χρόνο στον κομμωτή σου για να πετύχει ακριβώς την απόχρωση που θα έχεις διαλέξει.
3. Σκέφτεσαι ο γάμος ή η δεξίωση να γίνουν σε εξωτερικό χώρο και ανησυχείς για τον αέρα; Αρκετή λακ κι ένα πέπλο θα κρατήσουν το χτένισμα στη θέση του.
4. Σε καμία περίπτωση μην αμελήσεις να κάνεις πρόβα αν όχι πρόβες για το χτένισμά σου επειδή πειράματα δεν πρέπει να γίνονται την τελευταία στιγμή.
5. Στην πρόβα, οπωσδήποτε να έχεις μαζί κάθε κόσμημα και αξεσουάρ που θα φορέσεις και θα επηρεάζει το νυφικό σου look, όπως είναι το πέπλο ή κάποιο headband.
6. Συμβουλέψου τον κομμωτή σου για το ποια είναι η ιδανική μάσκα μαλλιών για σένα και χρησιμοποίησέ τη κάθε εβδομάδα για τρεις μήνες πριν το γάμο. Θα τους δώσει και θα περιορίσει την ψαλίδα.
7. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις και να καταλήξεις σε ένα χτένισμα, διάλεξε δύο. Ένα για την τελετή κι ένα για τη δεξίωση.
8. Με πέπλο ή χωρίς πέπλο; Τι θα έλεγες να εμφανιστείς στην εκκλησία με αέρινο πέπλο και στο πάρτι με headpiece; Όταν και τα δύο δίνουν κάτι ξεχωριστό στην εμφάνιση μιας νύφης, φαντάσου πόσο θα εντυπωσιάσεις αλλάζοντας look στη μέση της βραδιάς.
9. Συζήτησε με τον κομμωτή για το πόσο καθαρά θα ήταν καλό να έχουν τα μαλλιά σου. Καμιά φορά οι επαγγελματίες προτιμούν να μην είναι τα μαλλιά φρεσκολουσμένα για να πετύχουν καλύτερα κάποια χτενίσματα που απαιτούν κράτημα.
10.
Το στιλ μαλλιών που θα διαλέξεις πρέπει πάνω απ’ όλα να σε αντιπροσωπεύει. Αν δεν έχεις ποτέ τα μαλλιά σου πιασμένα, μην το κάνεις ειδικά για το γάμο γιατί δεν θα νιώθεις όσο άνετα θα ήθελες.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024