Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Phone sex: Ναι… Έλα… Με ακούς;

Phone sex: Ναι… Έλα… Με ακούς;

...

«Και, τι φοράς;»… «Πες μου που είσαι; Tι σκέφτεσαι;”… Μερικές από τις παραδοσιακές και διαχρονικές ατάκες για τηλεφωνικό σεξ οι οποίες συνήθως λειτουργούν ως «ζέσταμα», ως «σήμα αρχής». Απαραίτητο συνοδευτικό η βραχνή, αισθητική φωνή και οι παύσεις για βαθιές ανάσες και γουργούρισμα.

Το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι ούτε μόνο για φοιτητές ούτε για sex machine τύπους. Είναι ένα από τα πιο δυνατά ερωτικά παιχνίδια που αφορά όλους (μα όλους) όσους βρίσκονται σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση με τον καλό τους, όλους (μα όλους) όσους δουλεύουν ατελείωτες ώρες στο γραφείο και χρειάζονται μια ανάσα, όλους (μα όλους) όσους αισθάνονται ερωτική επιθυμία για τον σύντροφο τους εδώ και τώρα.

Μην νιώθεις, λοιπόν, ενοχές ούτε ταμπού. Χαλάρωσε και αφήσου στην «ιδιωτική οικειότητα» που έχει μια ερωτική συνουσία δια μέσου τηλεφωνικών καλωδίων.

Άλλωστε, λένε ότι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο – ειδικά για τις γυναίκες – είναι ο εγκέφαλος. Και είναι αυτός που πρώτα και κυρίως διεγείρεται κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνικού σεξ. Έπειτα, είναι μια ευκαιρία να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εκφράσετε όλες σας τις kinky επιθυμίες-φαντασιώσεις έτσι ώστε όταν συναντηθείτε να είστε «διαβασμένοι» και να τολμήσετε να χαρίσετε απλόχερα την ηδονή στον σύντροφο σας.

Βεβαίως μια… τηλεφωνική συνουσία επιτρέπει ακόμη και πιο εξτρίμ φαντασιώσεις που πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν: σεξ σε δημόσιο χώρο, με την συμμετοχή και άλλων προσώπων κτλ…

Μην νιώθεις, λοιπόν, ενοχές ούτε ταμπού. Χαλάρωσε και αφήσου στα λόγια τα πρόστυχα

Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε – όπως επισημαίνουν οι ειδικοί – για να πετύχει η σεξουαλικού περιεχομένου συνομιλία μας – όπως και το σωματικό σεξ – είναι να μην προσποιούμαστε. Μην αρχίσεις να λες «αχ και βαχ» ενώ καθαρίζεις χόρτα ή βλέπεις το αγαπημένο σου σήριαλ. Μπες πραγματικά στην φάση και παρασύρσου σε όλο αυτό το κλίμα. Χαμήλωσε τα φώτα, χάιδεψε το σώμα σου, άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει. Ακόμη και αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος δώσε με τα λόγια σου στον σύντροφο σου να καταλάβει ότι πρόκειται «για ένα στα γρήγορα».

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι λεπτομέρειες βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν αρκεί, δηλαδή, να πεις «θέλω να με χαϊδέψεις». Πες ακριβώς που και πως θες, ακόμη και για πόσο θέλεις να επιμείνετε σε αυτήν την περιοχή. Άλλοι, πάλι, θεωρούν ότι οι γενικεύσεις αφήνουν ακόμη πιο ελεύθερο το τοπίο στην φαντασία να εξελιχθεί και να οργιάσει.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα λεκτικό πάρε-δώσε, μια παρτίδα λεκτικού πινκ-πονκ. Μην τον αφήνεις να μιλά μόνος του, ούτε εσύ να υποπέσεις σε φλυαρία. Έχε στο μυαλό σου το πώς αντιδράτε όταν είστε μαζί, που ο ένας ανταποδίδει το χάδι του άλλου, ο ένας «ακούει» και απαντά στον άλλον σωματικά. Αυτή η διαδοχή, αυτός ο διάλογος είναι και στο τηλεφωνικό σεξ μια συνθήκη που φέρνει την κοινή απόλαυση.

Η ερωτική επιθυμία είναι υγεία και τα ταμπού σε ένα ζευγάρι είναι περιττά. Κάθε ευκαιρία να εκφράσεις την ερωτική σου επιθυμία και κάθε ευκαιρία να λάβεις ικανοποίηση από τον σύντροφο σου είναι σημαντικές.

gamos.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024