
Συλλυπητήριο μήνυμα Κοτζιά για το θάνατο του πρεσβευτή στην Μαδρίτη
Το υπουργείο Εξωτερικών θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια του Πρέσβη της Ελλάδας στη Μαδρίτη Νικόλαου Πάζιου.
Το υπουργείο Εξωτερικών θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια του Πρέσβη της Ελλάδας στη Μαδρίτη Νικόλαου Πάζιου.
«O Νικόλαος Πάζιος, προσφάτως προαχθείς στον ανώτατο βαθμό της Διπλωματικής ιεραρχίας, τίμησε στο έπακρο την πατρίδα, όπου κι αν υπηρέτησε, υπήρξε ένας άριστος Διπλωμάτης, ένας εξαιρετικός δημόσιος λειτουργός, με βαθύτατη πίστη στην Δημοκρατία, υπόδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και σήμερα αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση του αδόκητου χαμού του.
» Ο Νικόλαoς Πάζιος εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών το 1982 και υπηρέτησε στις πρεσβείες της Ελλάδας στο Παρίσι, στο Βουκουρέστι και στο Βατικανό. Υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Παρίσι, ως Πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία, ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής και ως Πρέσβης της Ελλάδας στη Μαδρίτη.
» Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και όλοι οι συνάδελφοί του εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- ΣΥΡΙΖΑ για 9η Μαΐου 1945: Τιμούμε την ημέρα της συντριβής του φασισμού, αγωνιζόμαστε για ειρήνη και δημοκρατία
- Η Βενιαμίν του Ολυμπιακού στο «in»: «Ζω ένα όνειρο που είχα από μικρή»
