Ιωάννινα: Ανακαλείται η πώληση τριών οικοπέδων με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ
Ανακαλείται με απόφαση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, ο διαγωνισμός για την ηλεκτρονική πώληση τριών οικοπέδων στους Αμπελοκήπους Ιωαννίνων. Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να βρεθεί εναλλακτική λύση για την αξιοποίησή τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ανακαλείται με απόφαση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, ο διαγωνισμός για την ηλεκτρονική πώληση τριών οικοπέδων στους Αμπελοκήπους Ιωαννίνων.
Τα 3 οικόπεδα έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και είχαν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα προς πώληση.
Την αναστολή έκανε γνωστή το ίδιο το Ταμείο, με ανακοίνωσή του, ενώ ήδη και τα τρία ακίνητα έχουν αποσυρθεί από την ιστοσελίδα, όπου προβάλλονταν για πώληση.
Για την ανάκληση της πώληση είχαν προηγηθεί, συνάντηση των τεσσάρων βουλευτών Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και σχετική με το αίτημα επιστολή από το Δήμο Ιωαννιτών.
Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να βρεθεί εναλλακτική λύση για την αξιοποίησή τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Σε σχετική ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την απόφαση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ και επισημαίνει πως η απόφαση ήρθε μετά από πολύχρονους αγώνες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και από την αποφασιστική συμβολή των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»
- Το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Μία μάνα νίκησε τη Χρυσή Αυγή, φανταστείτε 57 μάνες τι μπορούν να κάνουν»


