Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαμε τα φορέματα που κάνουν τέλεια σιλουέτα

Βρήκαμε τα φορέματα που κάνουν τέλεια σιλουέτα

Οι σχεδιαστές του οίκου Αazria δημιουργούν εδώ και δεκαετίες μοναδικά νυφικά και βραδινά φορέματα υψηλής ραπτικής εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής. Ρούχα γεμάτα θηλυκότητα και θαυμάσια ολομέταξα νυφικά, αληθινά έργα τέχνης, φτιαγμένα από εξαιρετικά υλικά, όπως φυσικό μετάξι, φίνες δαντέλες και λεπτομέρειες από κρύσταλλα ή ημιπολύτιμους λίθους, όλα κεντημένα στο χέρι. Μπορούν να δημιουργήσουν το νυφικό […]

Οι σχεδιαστές του οίκου Αazria δημιουργούν εδώ και δεκαετίες μοναδικά νυφικά και βραδινά φορέματα υψηλής ραπτικής εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής. Ρούχα γεμάτα θηλυκότητα και θαυμάσια ολομέταξα νυφικά, αληθινά έργα τέχνης, φτιαγμένα από εξαιρετικά υλικά, όπως φυσικό μετάξι, φίνες δαντέλες και λεπτομέρειες από κρύσταλλα ή ημιπολύτιμους λίθους, όλα κεντημένα στο χέρι. Μπορούν να δημιουργήσουν το νυφικό των ονείρων σας με σχέδιο που θα ραφτεί ειδικά για σας. Δίνοντας το σχέδιο σας, μια φωτογραφία ή απλά να εξηγήσετε πως το έχετε φανταστεί,είναι αρκετά για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας και μάλιστα να ορίσετε το χρηματικό ποσό που εσείς θέλετε.
Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα βρείτε τα γνωστά φορέματα και νυφικά LEGER, με την ανάλαφρη “Legerity Bandage” εφαρμογή. Φόδρα από φυσικό μετάξι, πέπλα από τούλι και δαντέλα, για ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα. Ακόμη, θα βρείτε μπομπονιέρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε πραγματικά προσιτές τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν αλλά κι ένα δώρο – έκπληξη που θα σας περιμένει ήδη από το πρώτο ραντεβού.

gamos.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024