Πτώση 0,1% του τζίρου στο λιανικό εμπόριο τον Δεκέμβριο
Μείωση κατά 0,1% σηµείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το µήνα ∆εκέµβριο 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του ∆εκεµβρίου 2014 και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2015 σηµείωσε αύξηση κατά 22,9%.
Μείωση κατά 0,1% σηµείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το µήνα ∆εκέµβριο 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του ∆εκεµβρίου 2014 και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2015 σηµείωσε αύξηση κατά 22,9%.
Ο γενικός δείκτης όγκου, κατά το µήνα ∆εκέµβριο 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του ∆εκεµβρίου 2014, σηµείωσε αύξηση κατά 0,4% και σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2015 σηµείωσε αύξηση κατά 22,4%.
Ο εποχικά διορθωµένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κλπ) γενικός δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το µήνα ∆εκέµβριο 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2015 σηµείωσε αύξηση κατά 1,9%.
Ο εποχικά διορθωµένος γενικός δείκτης όγκου, κατά το µήνα ∆εκέµβριο 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2015 σηµείωσε αύξηση κατά 1,7%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν είσαι κορυφαίος βάλλεσαι από παντού» – Τι λέει ο δικηγόρος του
- Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων
- Ο μεγάλος τελικός του Τεντόγλου στο Τορούν – Φουλ για μετάλλιο ο Έλληνας άλτης
- Έξι νεκροί στο Κατάρ μετά από συντριβή ελικοπτέρου
- Ποιος ελέγχει το Στενό του Ορμούζ; Τι λέει το δίκαιο ναυτικού πολέμου
- Ο ιδιωτικός Τζακ Κέρουακ μέσα από τις επιστολές του


