Έγκλημα σοκ στην Ινδία: Σκότωσε 14 μέλη της οικογένειάς του
Ρίγη προκαλεί η είδηση που φθάνει από την Ινδία για το στυγερό έγκλημα 35χρονου, ο οποίος σκότωσε 14 μέλη της οικογένειάς του, ανάμεσά τους επτά παιδιά, το μικρότερο η ίδια του η τριών μηνών κόρη. Στη διάρκεια γεύματος, ο 35χρονος έριξε ηρεμιστικό φάρμακο στο φαγητό και αργότερα απαγχόνισε όλα τα μέλη της οικογένειάς του στο κρεβάτι τους πριν θέσει τέλος στη ζωή του.
Ρίγη προκαλεί η είδηση που φθάνει από την Ινδία για το στυγερό έγκλημα 35χρονου, ο οποίος σκότωσε 14 μέλη της οικογένειάς του, ανάμεσά τους επτά παιδιά, το μικρότερο η ίδια του η τριών μηνών κόρη.
Στη διάρκεια γεύματος, ο 35χρονος έριξε ηρεμιστικό φάρμακο στο φαγητό και αργότερα απαγχόνισε όλα τα μέλη της οικογένειάς του στο κρεβάτι τους πριν θέσει τέλος στη ζωή του.
Το μοναδικό πρόσωπο που επέζησε είναι μία από τις αδελφές του δράστη.
«Χρησιμοποίησε ένα μεγάλο μαχαίρι. Απαγχόνισε τους γονείς, τις αδελφές του και τα παιδιά τους» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει ακόμη τα κίνητρα του δράστη.
Το νεαρότερο θύμα ήταν η ηλικίας τριών μηνών κόρη του 35χρονου και το γηραιότερο ο 55χρονος πατέρας του.
Το έγκλημα σημειώθηκε σε πόλη κοντά στη Βομβάη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ