Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης
Μία και μόνη έγκυρη και εμπρόθεσμη υποψηφιότητα κατατέθηκε για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Πρόκειται για τον Βασίλη Γεωργιάδη, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρόεδρος της Οργάνωσης.
Μία και μόνη έγκυρη και εμπρόθεσμη υποψηφιότητα κατατέθηκε για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Πρόκειται για τον Βασίλη Γεωργιάδη, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρόεδρος της Οργάνωσης.
Πρόκειται για κατ’ ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων πάρ. 7 του άρθρου 10 του καταστατικού της ΝΔ για την εκλογή προέδρου του κόμματος και της πάρ. 5 του άρθρου 3 του Κανονισμού Γενικών Αρχών Λειτουργίας και Εκλογής των Κομματικών Οργάνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαίη Σκορδά: Καμία απάντηση στις φήμες για γάμο – Τα πειράγματα των συνεργατών της
- Πατήσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση με μαχαίρι όταν δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια
- «Αξιολύπητος ζηλιάρης»: Απίθανο ξέσπασμα του Λάρκιν για τα σχόλια του Κουτλουάι για τον τραυματισμό του (pics)
- Χειροπέδες σε 43χρονο στο Ρέθυμνο την ώρα που έκρυβε μισό κιλό κοκαΐνης
- Αποστολάκη: Ο Γεωργιάδης δεν ασχολείται με το ΕΣΥ, αλλά με την εικόνα και την προσωπική ατζέντα του
- Προσφυγή κατά της αντιεμβολιαστικής πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ από 15 πολιτείες
