
Τους 129 έφτασαν οι νεκροί από τη γρίπη
Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από επιπλοκές της γρίπης. Οι νεκροί έφτασαν τους 129 - πέντε άνθρωποι έχασαν τη μάχη το τελευταίο 24ωρο. Επίσης, 101 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ συνολικά, 363 ασθενείς έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ από την αρχή του έτους.
Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από επιπλοκές της γρίπης. Οι νεκροί έφτασαν τους 129 – πέντε άνθρωποι έχασαν τη μάχη το τελευταίο 24ωρο. Επίσης, 101 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ συνολικά, 363 ασθενείς έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ από την αρχή του έτους.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα με τον ιό Α (Η1Ν1) να χτυπά εκτός από τις συνήθεις ευπαθείς ομάδες, τους ηλικιωμένους και τους χρονίως πάσχοντες, παιδιά και νέους.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος