Έκρηξη, χωρίς τραυματίες, σε τουρκικό πολιτιστικό κέντρο στη Σουηδία
Έκρηξη κατέστρεψε τμήμα κτιρίου στο οποίο στεγάζεται τουρκική πολιτιστική ένωση σε προάστειο της Στοκχόλμης τη νύχτα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ύποπτοι -η συγκυρία της έκρηξης ωστόσο, με φόντο την επίθεση στην Άγκυρα, έχει προκαλέσει ανησυχίες.
Έκρηξη κατέστρεψε τμήμα κτιρίου στο οποίο στεγάζεται τουρκική πολιτιστική ένωση σε προάστειο της Στοκχόλμης τη νύχτα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ύποπτοι -η συγκυρία της έκρηξης ωστόσο, με φόντο την επίθεση στην Άγκυρα, έχει προκαλέσει ανησυχίες.
Η αστυνομία δήλωσε ότι έχουν σταλεί τεχνικοί για να εξετάσουν τα αίτια της έκρηξης. Το κέντρο βρισκόταν στο υπόγειο ενός κτιρίου στην Φίτγια, στην νοτιοδυτική Στοκχόλμη.
«Δεν υπήρχε κανείς μέσα. Δεν τραυματίστηκε κανείς. Ήταν κλειδωμένο από το απόγευμα» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Δεν έχει συλληφθεί κανείς και δεν υπάρχουν ύποπτοι, είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο